Evaluation reports
FR
Unité de recherche oenologie
Type: Research unit evaluation report
Evaluation campaign: 2014-2015 (group A)
- Published on: 30/07/2015
Institution(s) concerned:
Université de Bordeaux
, Bordeaux INP
Disciplinary research field: Life and Earth Sciences (SVE) ; Science and Technology (ST) ; SVE1 Agronomy, Plant Biology, Ecology, Environment, Evolution ; ST5 Engineering Science
Scientific field(s): 10 - Sciences agronomiques et écologiques ; 4 - Chimie ; 8 - Sciences pour l'ingénieur
ERC panel(s): LS9 Applied life sciences and biotechnology: agricultural, animal, fishery, forestry and food sciences ; LS1 Molecular and Structural Biology and Biochemistry: molecular biology, biochemistry, biophysics, structural biology, biochemistry of signal transduction
Name of unit teams: Qualité et identité du vin ; Molécules d'intérêt biologique ; Microorganismes : diversité, métabolisme, sélection
Keywords: Oenologie ; chimie analytique ; analyse sensorielle ; microbiologie ; génie des procédés ; SVE1 ; SVE1_2 ; SVE1_3 ; ST4